آنتیگوا

آنتیگوا و باربودا جزیره‌هایی دوقلو بین دریای کارائیب و اقیانوس پاسیفیک هستند که به طور تقریبی با میامی 2100 کیلومتر فاصله دارند. این جزایر از سال 1981 توسط الیزابت دوم که اولین ملکه آنتیگوا و باربودا بود، به صورت ایالتی مستقل ابراز موجودیت نمودند.

مساحت این جزایر 442 کیلومتر‌مربع و جمعیت آنها حدود 80هزار نفر می‌باشد که نهمین کشور از نظر وسعت در بین کشورهای حوزه کارائیب به حساب می‌آید. منبع درآمد این کشور از کشت نیشکر و توریسم تأمین می‌شود.

با اخذ شهروندی آنتیگوا و باربودا می‌توان بدون ویزا به بیش از 136 کشور در سراسر دنیا از جمله انگلستان، کانادا و کشورهای حوزه شنگن سفر کرد. این کشور تابعیت قبلی متقاضیان اخذ شهروندی خود را می‌پذیرد.

 

شرایط لازم

برای اخذ شهروندی آنتیگوا، شخص سرمایه‌گذار باید مشارکت معنی‌داری در اقتصاد این کشور ایفا کند.

متقاضی اصلی باید حداقل 18 سال سن داشته باشد و یکی از گزینه‌های زیر را انتخاب کند:

  • سرمایه‌گذاری حداقل 400هزار دلار آمریکا در یکی از پروژه‌های املاک تأیید شده توسط دولت. این مبلغ تا مدت 5 سال قابل برگشت نمی‌باشد.
  • مشارکت در سرمایه‌گذاری ملی گرانادا با حداقل مبلغ 200هزار دلار آمریکا برای متقاضی مجرد که این مبلغ قابل برگشت نمی‌باشد.
  • راه‌اندازی یک کسب و کار مورد تأیید گرانادا، تنها و با مبلغ حداقل یک میلیون و پانصد هزار دلار آمریکا، یا مشارکت با حداقل 2 نفر به مبلغ 500هزار دلار آمریکا.

با انتخاب هر کدام از گزینه‌های فوق متقاضی اصلی برای هزینه‌های بررسی نیز باید مبلغ 50هزار دلار آمریکا بپردازد. این مبلغ برای همسر، بچه‌های بالای 18 سال و والدین بالای 65 سال نیز 50هزار دلار می‌باشد. برای بچه‌های زیر 18 سال این مبلغ به 25هزار دلار کاهش می‌یابد.

هزینه‌های دولتی نیز به شرح زیر محاسبه خواهد شد:

  • متقاضی اصلی: 7500 دلار
  • همسر: 7500 دلار
  • بچه‌های 12 تا 17 سال: 2000 دلار
  • بچه‌های 18 تا 25 سال و والدین بالای 65 سال: 4000 دلار

مزایای این برنامه

  • مدت کوتاه فرآیند گرفتن اقامت که بین 3 تا 4 ماه است که شامل بچه‌های زیر 25 سال خانواده نیز می‌باشد؛
  • والدین بالای 65 سال نیز شامل این برنامه می‌شوند؛
  • در طول فرآیند اخذ اقامت نیازی به سفر به آنیگوا و باربودا نیست؛
  • احتیاجی به مصاحبه، وضعیت تحصیلی و تجربه کاری نیست؛
  • عدم اخذ مالیات از درآمد متقاضی.