قبرس

کشور قبرس واقع در شرق دریای مدیترانه، با آب و هوایی مطبوع مکانی مناسب جه زندگی است.

دولت این کشور، به منظور جذب سرمایه و رونق اقتصادی، برنامه مهاجرتی خود را برای متقاضیان غیراروپایی به راه انداخته است. شرایط لازم برای پذیرفته شدن در این برنامه به قرار زیر است:

  1. شرط اصلی اقامت در قبرس، خرید ملکی به ارزش حداقل 300هزار یورو در این کشور می‌باشد. سند خرید این ملک باید به تأیید اداره املاک و اسناد دولت قبرس برسد. این ملک را می‌توان به نام شرکتی که به اسم متقاضی ثبت شده باشد نیز خرید.
  2. متقاضی می‌بایست تأییدیه‌ای از یک بانک قبرسی بگیرد که مبلغ حداقل 30هزار یورو را به مدت سه سال در این بانک سپرده‌گذاری می‌کند.
  3. متقاضی مؤظف است مدارکی ارائه دهد که ثابت کند درآمد سالانه او حداقل 30هزار یورو می‌باشد. این مبلغ برای هر فرزند متقاضی 5هزار یورو و برای هر یک از والدین 8هزار یورو افزایش خواهد داشت.

مدت زمان رسیدگی به پرونده توسط دولت قبرس دو ماه بیشتر طول نخواهد کشید. متقاضی اصلی و خانواده‌اش باید برای کسب اقامت دایم قبرس جهت ارائه مدارک به این کشور سفر کنند.

از مزایای این برنامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدت زمان سریع رسیدگی به پرونده؛ حدود دو ماه
  • درصد بالای قبولی پرونده در صورت دارا بودن شرایط
  • عدم لزوم اقامت در کشور قبرس (لزوم سفر به این کشور هر دو سال یک بار)
  • امکان وارد کردن همسر، بچه‌ها و والدین به پرونده توسط متقاضی اصلی
  • عدم لزوم حضور در کشور قبرس طی مدت بررسی پرونده